Home ΠΡΟΦΙΛ
ΠΡΟΦΙΛ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “TrenDy Learningιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 από την Λία Μπενίση και τον Δημήτρη Μαργουνάκη (καθηγητές με πολυετή πείρα στην εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων). Η διεξαγωγή των μαθημάτων πραγματοποιείται στις κεντρικές εγκαταστάσεις μας στην οδό Χαλκιδικής 9 στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Μπότσαρη).

Η εκπαίδευση, πιστεύουμε, είναι μια υπόθεση που οφείλει κανείς να παίρνει σοβαρά και υπεύθυνα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, με πολυετή πείρα, αποτελείται είτε από πτυχιούχους καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας.

Από την ίδρυση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μας, προσπαθούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και γενικότερα τις νέες τάσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία. Γι' αυτούς τους λόγους, στο “
TrenDy Learning
”:

- Σεβόμαστε το παιδί και την οικογένειά του με πραγματικά φιλικές τιμές!

- Αναπτύσσουμε ταχύρρυθμα και ευέλικτα τμήματα για φοιτητές και ενήλικες σπουδαστές, με γνώμονα την επιτυχία!
- Προσφέρουμε την πρώτη χρονιά δωρεάν!

 

Η πολύπλευρη αντίληψη που έχουμε για τη διδασκαλία, μεταμορφώνει το μάθημα σε ολοκληρωμένη μελέτη πολιτισμού και επικοινωνίας.

 

 

Διδασκόμενες Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Τουρκικά, Βουλγαρικά, Σουηδικά, Ολλανδικά και Ελληνικά για ξένους .

 

 

 

 

ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΑΣ

FACEBOOK FAN PAGE

Polls

Ποιο θεωρείτε βασικό κριτήριο για την επιλογή φροντιστηρίου;
 

E-LEARNING