Home SENIOR
SENIOR

SENIOR CLASSES (A Senior – B Senior – C Senior)


Το επίπεδο Senior A στην Αγγλική είναι  το επόμενο από τις Junior τάξεις (Junior A, Junior B). Συνήθως ένα παιδί ξεκινάει την Senior A  τάξη όταν  έχει τελειώσει την Τεταρτη τάξη του Δημοτικού, για παράδειγμα το καλοκαίρι πριν φοιτήσει στην Πέμπτη τάξη. Η A Senior είναι η πρώτη (κανονική) τάξη. Οι μαθητές εφαρμόζουν στην πράξη τις γνώσεις τους τόσο στον προφορικό λόγο όσο και στον γραπτό λόγο

Τo επίπεδο senior Β απευθύνεται σε παιδιά Ε ή ΣΤ δημοτικού ηλικίας 10 και 11 ετών τα οποία έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την τάξη senior A . Tα βιβλία τα οποία έχουν επιλεγεί με τη φροντίδα των καθηγητών του κέντρου ξένων γλωσσών TrenDy Learning περιέχουν ιστορίες που βασίζονται στην καθημερινότητα των παιδιών, όπως την οικογένεια, το σχολείο, τη φιλία, τα ζώα, τα αθλήματα, τα ταξίδια, τη μόδα, το φυσικό περιβάλλον κ.α. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές διδάσκονται νέο λεξιλόγιο και γραμματικά φαινόμενα με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Στο επίπεδο B Senior οι μαθητές εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε όλες τις δεξιότητες (λεξιλόγιο, γραμματική, ακουστική κατανόηση, παραγωγή προφορικού λόγου). Γίνεται εισαγωγή σε πολλά είδη γραπτού λόγου (αφηγήσεις, γράμματα ...)

Στο επίπεδο C Senior επεκτείνεται το λεξιλόγιο των μαθητών με πολλές καθημερινές και ιδιωματικές εκφράσεις. Όλα τα είδη γραπτού λόγου γίνονται αναλυτικότερα.

Σε όλα τα επίπεδα Αγγλικών που διδάσκονται στο φροντιστήριο TrenDy Learning, η διδασκαλία γίνεται & μέσω διαδραστικού πίνακα για την καλύτερη αφομοίωση του μαθήματος. Επιπλέον εξοικειώνονται με την Ακουστική, το Γραπτό και Προφορικό Λόγο. Τα βιβλία μας συνοδεύονται από τετράδιο ασκήσεων για περεταίρω εξοικείωση με τη γλώσσα, από βιβλίο μέσα στο οποίο περιέχονται οι λέξεις του αντίστοιχου μαθήματος, από βιβλίο γραμματικής καθώς και audio cds.

Κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται επαναληπτικά tests για να ελέγχεται η πορεία του κάθε μαθητή. Τέλος υπάρχουν κάρτες αξιολόγησης για να μπορεί & ο γονιός να ελέγχει την πρόοδο του παιδιού του.

 

 

 

ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΑΣ

FACEBOOK FAN PAGE

Polls

Ποιο θεωρείτε βασικό κριτήριο για την επιλογή φροντιστηρίου;
 

E-LEARNING